EL DRAC I LES PRINCESES

Hi havia una vegada dues princeses anomenades Anna i Laura. Cada una tenia un bon amic, un es deia Marc i l’altre David. Quan aquests nois eren petits van anar a la casa de la bruixa Morgana.
El millor amic de la Laura (en David), que era molt valent va entrar per una finestra, la bruixa Morgana el va veure i el va convertir en "drac".
En Marc (el millor amic de l'Anna) ens va dir que s'havia perdut, però jo sabia que havia passat quelcom.
Va passar la tardor i la Laura quasi no se’n recordava d’en David. Un dia l'Anna em va dir si volia anar al bosc i li vaig dir que hi aniria una estoneta.
Vam cantar i les flors feien enamorar, fins que vam escoltar: "Grr... grr...!! Ens vam espantar i vam anar corrents cap a casa.
Al dia següent ho vam explicar a en Marc, (el millor amic de l`Anna) perquè aquell soroll: grr grr... Era molt estrany. Ell ens va dir, que allà és on estava en David.
Nosaltres no ens ho crèiem. Ell va insistir tant que al final vam dir que ens ho crèiem. L'Anna li va demanar que ens expliqués la història que els va passar. Aquesta història, en Marc ens va dir que era molt interessant.
Un dia al matí en Marc i en David van sortir a donar un tomb. Al fons del bosc hi havia una casa molt gran, semblava una masia. En Marc va proposar a veure qui era el primer que entrava.
Jo (Marc) estava molt preocupat i vaig començar a cridar: David, David!! Però no contestava. En David va fer molt de soroll i la bruixa el va sentir. La bruixa el va castigar convertint-lo en drac durant 7 mesos.
Jo, la Laura, me'n vaig anar corrents cap a la cova. Vaig entrar i vaig dir: Hola! Hi ha algú? Ningú em va contestar. Vaig veure una cosa que es movia, m'hi vaig apropar dient: David!
Aquella cosa em va contestar: sí, sóc jo, en David. Ho vaig dir a en Marc, li vaig explicar tot. Vam decidir buscar la manera de tornar-lo a convertir en persona.
Al dia següent vam anar a casa de la bruixa Morgana. Vam entrar per una de les finestres, però la porta estava tancada.
Vam construir un túnel i vam veure a la bruixa planejant matar el drac.
Marc, per què el vol matar? -va preguntar la Laura. Perquè a les nits a vegades s’enfada i fa molt de soroll.
Hem de planejar una venjança. Així donç, al matí, vam començar la venjança. La bruixa pensava que ells no s'enrecordaven que ella tenia màgia. La bruixa va descobrir que estaven a dalt de tot de la casa, o de la masia. Els nois van preparar una trampa per la bruixa, amb un aparell molt estrany, així van enviar a la bruixa Morgana al segle dinou.
Van trucar a la porta, la Laura va baixar corrents i era en David. Ja no era drac! Era el príncep David! La Laura va fer una festa molt gran per celebrar la tornada d'en David.
Anna Arxer i Laura Pastor - 5è B Primària - CEIP Les Alzines - Girona