LA DISFRESSA MÉS ORIGINAL

Hi havia una vegada, en un poble, una festa de disfresses. Hi havia molts models diferents.
Hi havia un senyor que tenia la disfressa més original: era d'un home llop. Es veu que aquella disfressa no era una disfressa normal sinó que quan te la posaves et converties en el personatge de la disfressa.
I així va ser: aquell senyor es va convertir en un home llop.
El dia següent l'home va anar a comprar el pa i quan va arribar tota la gent es van espantar i van marxar. Des d'aquell dia en aquell forn de pa no hi va anar a comprar ningú més. Aquell forn va quedar tancat per sempre.
Quan va anar cap a casa seva pel camí es va trobar amb la policia i la policia es van pensar que era un animal que tenia alguna malaltia. Van anar al veterinari i van dir que era un senyor disfresssat. Aleshores es van quedar tan parats que li van preguntar que com és que no se l'havia treta la disfressa i ell va contestar que era una disfressa que si te la posaves ja no se't podia treure. Aleshores els policies el van portar a l'hospital perquè l'operessin. El van operar i aquella operació no va sortir gaire bé i aquell senyor es va morir.
Aquell senyor i la seva disfressa es van fer tan famosos que hi van fer un museu. El museu es deia "L'home i la seva disfressa". En aquell museu el primer mes ja hi van anar 100.000 persones. Aleshores imagina't els altres mesos.
Anna Nogueras - 6è. Primària - Escola del Pi - Dosrius