EL NAUFRAGI
Un dia en un viatge amb vaixell viatjaven 57 persones. Però un curt circuit va fer explotar el motor i es va fer un forat al vaixell i s'anava enfonsant. Aquell dia plovia molt hi havien llamps i trons i no ho va veure ningú que s'havia fet un forat al vaixell però de cop i volta vam veure que cada cop l'aigua  estava més alta  però no era l'aigua que pujava era el vaixell que s'enfonsava.
p
   Al cap d'un dia, quatre supervivents vam arribar a una illa i per sort el vaixell tenia una barca i encara més sort que la barca  tenia un cofre amb dues escopetes, una destral, una caixa de llumins, una corda, una lona, una navalla, una farmaciola de primers auxilis, sis llaunes de mongetes, sis llaunes de carn concentrada i sis brics de llet.
Vam arribar a l'illa i vam començar a treballar, vam construir una caseta al costat d'un llac i ens vam repartir la feina. Nosaltres ens deiem Josep, Manolo, Joan i Ramon.
-Què podem fer? Pensavem els quatre.
-Ja ho sé! -va dir en Manolo- per començar tallarem llenya, encendrem foc i el vigilarem, caçarem i cuinarem i ja està.
-Sí! -vam contestar tots-, molt bona idea.
En Ramon i en Joan van anar a caçar, van veure un tigre i el van matar però també hi havia uns nois d'una tribu indígena i van dir que el tigre l'havien matat ells però en Ramon i en Joan deien que l'havien matat ells, la veritat és que l'havien matat entre tots i al final es van fer amics no s'entenien gaire en l'idioma però ja en teníem prou.
Vam veure un vaixell però com que ens volíem quedar amb ells vam apagar el foc i ens vam amagar, ens vam repartir la feina entre tots.
Alguns noms dels indígenes són Tutuqui, Fli i el cap es deia Ramon coincidia amb el nom d'un de nosaltres.

FI!!

Marc Figueras - 6è de Primària - CEIP Francesc Burniol - Argentona